Blog de la Biblioteca

Benvinguts al blog de la biblioteca de l'escola Els Pins. En aquest blog hi aniran apareixent ressenyes de llibres i DVDs interessants. També hi haurà links de webs que us poden interessar i enllaços a altres blocs de biblioteques. A la columna de la dereta recomanarem llibres i pel·lícules que ja hi ha a la biblioteca, explicarem activitats que s'hi fan o informarem de novetats. Ens agradaria molt que el visitessis sovint i que hi participessis escrivint les teves opinions.

diumenge, 1 de novembre de 2009


Allà on viuen els monstres. Això ho sap molt bé en Max, un nen força entremaliat, que quan la seva mare s'enfada perquè n'ha fet alguna, l'envia castigat a la seva habitació. Però l'habitació pot ser un lloc molt agradable i l'origen perquè la imaginació comenci a viatjar.

Allà on viuen els monstres és un àlbum il•lustrat d'en Maurice Sendak, il·lustrador americà nascut el 1928 en Brooklin (Nueva York)El divendres 18 es va estrenar a la gran pantalla i doblada al català la versió cinematogràfica. Aquí podeu veure unes imatges de la pel·lícula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada